2. helyezés az “Angol dráma délután” rendezvényen

Iskolánknak egy 14 fős lelkes csapata vett részt 2020. február 28-án a Szent Gellért Gimnázium Katakomba Színházában tartott dráma délutánon. Az előadott mű egy diákszínmű részlete volt Shakespeare on Trial címmel, melynek szerzője Michael Coleman. A színpadi mű zeneszámokkal tarkított, melyek szerzője Barry Gibson.

A szereplő diákokat név szerint szeretném megemlíteni: A 9. NyE osztályból: Barta Dorottya, Kondrát Liza, Miklós Koppány, Márki János, Gazdag Bence, Szabó Nándor, Dévény Richárd, Freund Péter, a 9. E osztályból: Füzesi Levente és Buzás Gergő, a 9. D osztályból: Varga Attila, Sántha Lilla és Kállai Csenge, a 7. B osztályból Gazdag Luca vett részt a színdarabban.

A színdarab prózai részét Holczmann-né dr. Fehér Ildikó és Kővári Annamária tanárnők tanították be, a zenei rész sikerei pedig természetesen most is Hegedűs Szabolcs tanár úrnak és odaadó énekeseinek köszönhetők. Ezen énekesek a következők: Szombathelyi Eszter, Hugauf Dorka, Németh Anna, Szabó Kata, Bajáky Bogi és Rezsek Fanni, valamennyien a 9. A osztály tanulói.

A színdarabot az év végén az iskola angolul értő diákjai számára is szeretnénk majd előadni.

Holczmann-né dr. Fehér Ildikó

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s